web analytics

Mediation

Mediation

Ervaren mediator

Bij Penning Rechtsbijstand & Mediation kunt u terecht voor mediation in geschillen door een ervaren mediator (opleiding tot MfN Registermediator). Mediation biedt vaak een oplossing voor arbeidsconflicten, burenruzies, echtscheidingen en andere conflicten. Kies, indien u mediation wilt toepassen, in ieder geval altijd voor begeleiding door een mediator met erkende opleiding (MfN) en ruime ervaring.

Bij Penning Rechtsbijstand bent u verzekerd van kwaliteit en een traject volgens de nationaal erkende normen. Neem gratis en vrijblijvend contact op om de mogelijkheden van mediation in uw geschil te bespreken.


Mediation door mr. S. (Sander) Penning

Tussen werkgevers en werknemers

Heeft u als werkgever of werknemer een arbeidsconflict? Of is er binnen uw bedrijf sprake van een conflict tussen medewerkers? Mediation biedt is dan vaak een goede manier om het conflict op te lossen. Ook bedrijfsartsen verwijzen bij een arbeidsconflict vaak door naar een mediator om het geschil op te lossen.

Tussen particulieren en overheid

Heeft u een meningsverschil met uw gemeente of met een andere overheidsinstantie? Dan kan mediation vaak tot een oplossing leiden. In geschillen met de overheid kan mediation vaak een goed alternatief bieden voor langdurige en kostbare bezwaar- en beroepsprocedures.

Voor gemeenten en andere overheden is het aanbieden van de mogelijkheid van mediation onderdeel van een klantvriendelijk beleid. Mediation kan een zeer goed alternatief zijn voor tijdrovende en kostbare bezwaarprocedures.

Informeer als gemeente of andere overheid gerust naar de mogelijkheden van het invoeren van mediation in de bezwaarprocedure.

mr. Sander Penning
Penning Rechtsbijstand & Mediation
4.9
Gebaseerd op 36 beoordelingen
powered by Google
Sharon PassonSharon Passon
18:09 13 May 24
Ik had contact opgenomen via internet wat betreft een naderende VSO. Dhr. Penning reageerde hier zeer snel op. Nadat het verhaal en de wensen zijn verteld en besproken gaat hij er mee aan de slag. Geeft een heldere terugkoppeling. Vraagt tussendoor hoe alles verloopt en houdt een vinger aan de pols. Geeft goed advies. Al met al heel fijn en prettig geholpen.
rene westenbergrene westenberg
16:20 30 Apr 24
Fijn en prettig geholpen,zeer deskundig, goede gesprekken ,kan Hr Penning als deskundige alleen maar aanraden.
Miranda DrevesMiranda Dreves
13:21 15 Apr 24
Sander is een hele fijne, deskundige en betrokken jurist. Hij reageert snel op vragen. neemt de tijd om alles goed door te spreken en denkt mee. Tijdens een moeilijke situatie is hij van grote steun geweest.
Nico BloklandNico Blokland
04:59 08 Apr 24
Ik heb in Sander een uitstekende steun gevonden tijdens mijn ontslagonderhandelingen. Hij is op ieder moment kalm en beheerst en correct gebleven gedurende het traject. Daarnaast is hij met zijn kennis op het gebied van arbeidsrecht in staat geweest om het best mogelijke resultaat te bereiken. Gedurende het gehele proces heeft hij mij begeleid, de gesprekken met de werkgever uitgevoerd en gezorgd dat er een realistisch pakket op tafel kwam en door beide partijen kon worden geaccepteerd. Zijn betrokkenheid, snelheid van handelen, strategie en volledige kennis van zaken op dit gebied hebben ervoor gezorgd dat dit, voor mij, vervelende traject tot een tevredenstellend einde is gekomen. Ik kan Sander van harte aanbevelen om jou te ondersteunen bij arbeidsrechten kwesties!
Pascal KandersPascal Kanders
08:55 30 Mar 24
Na ontvangen VSO van werkgever, kontakt gehad. Bleek sommige dingen niet te kloppen, na hulp van Sander toch goed geregelt. Verder snelle reactie na toesturen gegevens. Zeer zeker aan te bevelen !!!
Farid Van BaarleFarid Van Baarle
17:55 24 Jan 24
Top advocaat. Zeer behulpzaam en kundig.
Jeroen OomkesJeroen Oomkes
14:10 13 Jan 24
Sander Penning heeft mij heel goed geholpen. Veel hulp en advies gekregen waar ik veel aan gehad heb.
geraldine roegeraldine roe
17:01 04 Jan 24
Eerlijke, snelle, vriendelijke en uiterst efficiënte service - ik zou de online service Penning Rechtsbijstand van harte aanbevelen.Altijd bereikbaar en sympathiek. Maakte een zeer moeilijke situatie voor mij gemakkelijk. Bedankt.
bianca van der heidebianca van der heide
09:22 02 Jan 24
Betreft invordering rijbewijs. Snelle reactie, goed advies, snelle oplossing. En binnen 10 dagen (voorlopig) rijbewijs terug.
Kelly LeeKelly Lee
14:57 17 Dec 23
Nauwkeurig, behulpzaam, kalm en denkt verder, ook over vervolgstappen. Geeft ook gelijk advies m.b.t. de vervolgstappen.
Marcel CoomansMarcel Coomans
16:58 14 Dec 23
Snel, kundig, meedenkend en oplossend. In 1 woord geweldig deze jurist. En ik spreek uit eigen ervaring op het gebied van een vaststellingsovereenkomst. Sander bedankt voor je hulp. Gr. Dhr. Coomans
Jacqueline BrooijmansJacqueline Brooijmans
18:34 03 Dec 23
Heel erg tevreden, ik zou iedereen Sander Penning willen aanraden.
Sam RossiSam Rossi
18:28 30 Nov 23
Een waardering van 5 sterren doet tekort aan de dienstverlening van Dhr. Penning!
Thierry LafeberThierry Lafeber
18:58 28 Nov 23
Sander is heel aardig en behulpzaam, reageerd snel en is erg professioneel!Ik ben goed geholpen!
aviva 137aviva 137
13:48 23 Nov 23
Zeer prettige manier van werken, zakelijk met oog voor de persoonlijke situatie. Realistisch in het scheppen van verwachtingen en accuraat in het nakomen van afspraken.
Nergens op gerekend maar toch resultaat. Sander is open direct en vriendelijk. *Aanrader*Bedankt voor het terug krijgen van mijn Rijbewijs.
jara bogaerdejara bogaerde
16:10 10 Nov 23
Zeer kundig advies. Werkt snel en is behulpzaam. Ik ben erg blij dat Sander de tijd nam alles grondig door te spreken, en spart prettig.
Cornelis LigtenbergCornelis Ligtenberg
15:17 09 Nov 23
Sander is een heel bekwaam persoon op zijn vakgebieden.Hij heeft mij geholpen met een vaststelling overeenkomst.Goed meegedacht en medelevend.
SaidSaid
18:52 08 Nov 23
Nadat mijn rijbewijs werd ingehouden, heeft Sander me uitstekend geholpen door middel van een klaagschrift. Hierdoor werd de inhouding ingekort van 4 maanden naar slechts 2 maanden. Geweldige service en resultaatgericht!
Annemiek FolkertsAnnemiek Folkerts
15:08 08 Nov 23
Ik had contact opgenomen i.v. m een naderende VSO. Dhr. Penning reageert snel. En heeft een goed luisterend oor. Nadat duidelijk is wat je verwachting/wens is gaat hij er mee aan de slag. Geeft een heldere terugkoppeling. Vraagt tussendoor of het voorstel echt is wat ik wil. Geeft goede adviezen. Kortom heel fijn en prettig en adequaat geholpen.
Sinem AltundasSinem Altundas
20:17 07 Nov 23
Erg netjes geholpen door meneer Penning. Heeft uitgebreid de tijd voor ons genomen. Ook voelden wij ons zeer serieus genomen. Erg dankbaar voor de stappen die hij heeft gezet en de uiteindelijke uitslag. Dank je wel!!!
Stephan SchoutenStephan Schouten
17:16 03 Nov 23
Sander heeft heel goed werk geleverd en me geholpen met professioneel advies in deze afhandeling met mijn voormalige werkgever. Ook van hun kant is er lof.
Harry HofmanHarry Hofman
16:39 02 Nov 23
Zeer gespecialiseerd persoon en hij gaat tot het uiterste. Aan te bevelen voor mensen die vragen en advies nodig hebben. Super heeft deze meneer mij geholpen.
Bianca Den BlekerBianca Den Bleker
16:28 27 Oct 23
De werkgever van mijn man wilde het laatste salaris niet betalenMaar sander penning heeft ons er super goed bij geholpenHet is echt een topperWant binnen nog geen week was alles door de ex vergever betaald
Sydney MSydney M
19:13 25 Oct 23
Sander heeft direct contact met mij opgenomen toen ik een bericht had achter gelaten, heel fijn. Ik ben blij met zijn advies en hulp. Zeker een aanrader!
JasonJason
15:27 25 Oct 23
Voor deskundige rechtsbijstand en effectieve mediation is Sander Penning de juiste keuze. Zijn benadering is persoonlijk en hij streeft altijd naar de beste oplossing. Zeker een aanrader!
L.L.
13:17 25 Oct 23
Ik heb onlangs gebruik gemaakt van de diensten van Sander Penning voor zowel rechtsbijstand als mediation, en ik kan niet anders zeggen dan dat ik uitermate tevreden ben over zijn dienstverlening. Sander is zeer deskundig, empathisch en doortastend. Hij luistert goed naar de behoeften van zijn cliënten en weet op een professionele en efficiënte wijze tot oplossingen te komen.In het rechtsbijstandstraject heeft Sander zich bewezen als een betrouwbare en vakkundige partner, die de juridische kennis en ervaring heeft om zijn cliënten optimaal bij te staan. Zijn adviezen waren helder en to the point, en hij was altijd bereikbaar voor vragen en toelichting.Tijdens het mediationproces toonde hij zich een uitstekende bemiddelaar die partijen op een respectvolle wijze nader tot elkaar bracht. Hij creëerde een veilige en open sfeer, waardoor er ruimte was voor alle partijen om hun verhaal te doen en samen tot een oplossing te komen.Kortom, ik kan Sander Penning van harte aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar professionele rechtsbijstand of mediation. Zijn persoonlijke en betrokken aanpak maken het verschil. Dank je wel, Sander, voor je fantastische ondersteuning!
Dennis Den BlekerDennis Den Bleker
20:49 19 Oct 23
Sander Penning heeft me super goed geholpen en hij neemt echt de tijd en heeft heel snel gehandeld. Echt een top advocaat. Zelfs s' avonds neemt Sander de tijd voor je. En maakt hij om 22.30 een loonvordering voor je. Ik raad iedereen aan om Sander als advocaat te nemen
Daniel van VeenDaniel van Veen
17:10 18 Oct 23
Sander is een fijn mens, prettig in de omgang, belangstellend, geeft prima advies, heeft echt interesse in jou als mens, luistert goed en is uitermate goed bereikbaar. Ik beveel hem van harte aan.
John TakJohn Tak
17:12 16 Oct 23
Sander heeft mij het afgelopen jaar geholpen met een arbeidsconflict.Ik ben tevreden over zijn adviezen. Reacties op terugbellen of versturen van mails had wat sneller gemogen. Sander was voor mij een klankbord en kan juridisch goed de boodschap overbrengen.
js_loader